Wednesday, August 11, 2010

Saya Xmau Mati

Salam to all


Td balik dari sekolah lepas da siap2 sume mndi basuh baju terase cam nk gelak je kat bulan2 pose ni kan. So selepas menklik2 beberapa link xde pon yg buat aku gelak eh masalah ke ape hurmmmm....



Ketika waktu rehat, seorang doktor dikejutkan oleh seseorang wanita yang menangis tersedu-sedu sambil berkata, "Saya tak mau mati lagi, doktor".

Merasa kasihan, doktor kembali ke pejabatnya dan berkata, "Ada apa? cuba ceritakan masalah awak dengan terperinci!"

Lalu dengan tersedu-sedu pesakit wanita itu berkata, "Doktor, jika saya menyentuh mana-mana bahagian tubuh saya, saya akan merasa sakit. Lihat ini doktor!" Kemudian wanita itu menyentuh bahagian dadanya dengan tangannya, lalu menjerit kesakitan, dia menyentuh pula bahagian kepalanya dengan tangannya, kemudian ia menjerit kesakitan lagi, dia terus menjerit kesakitan apabila menyentuh bahagian anggota tubuh yang lain dengan tangannya. Pesakit itu berkata, "Tengok doktor, semua tempat saya pegang rasa sakit"

Lalu dengan tersenyum doktor itu berkata, "Jari tangan awak sebenarnya yang patah".

Hahaha at last lawak ni yg buat aku tergelak sesorang haha . Kredit to errr..
err korang xgelak ek? err masaalahh tu
 
^_^

nikin love herself ^_^

3 comments:

Apa Yang Panas said...

hahaha memang kelako..

cikmay said...

hehehehe...lawak menjadi...;p

Mz Nik Zakiah said...

haha tu r puasa2 ni tengah2hari rase cam nk gelak