Monday, August 9, 2010

Pertama Ramadhan

Salam to all

Lambaian Ramadhan sudah mendekat dh.. hurm selasa (10 /08 /10) nti akan adelah pengumuman daripada mohor2 besar untuk mengumumkan bila tarikh puasa. Teringat plak  dulu2 kat rumah (thn lepas pon duk ngn family ag huhuk), kat my mom, kat siblings n arwah ayah....kalau dulu2 time nk umum bila puasa tu ramai2 duk dpn tv...but  puasa xse excited pengumuman raya kan hehe..  I miss my family sooo much...  T,T

But for this Ramadhan suasana puasa kali kali ni dh xsame dh mcm dulu. For the first time i 'll face this Ramadhan journey with my husband, adeh berat gak tanggungjawab nih, kalo dulu bgn pg2 tu dh siap dh terhidang makanan atas meja bau telor dadar yg my mum goreng tu pon dh cukup u membangunkan aku dr tdo adeh walopon hakikatny aku memang susah nk bgn hehe  . 

Hurm bole ke nk bgn masak u suami nih?? bgn kul 430 masak nasik,panaskan ape yg dh dimasak mlm tu n goreng telor dadar hehe. bole x mcm tu?? erk ..








nikin love herself ^_^

7 comments:

Mista said...

wow...jgn x pose...

Mz Nik Zakiah said...

mista eh pose misti pose

Idalara said...

insyallah..bila niat nk masak utk hubby tu mst boleh punya...

M a W a D D a H said...

bole punye bangun pagi2 masak nasi untuk suami...:)

ntah2..suami yg masak nasi..hihi

slmt berpose penuh..hihi

athirah said...

klo trah boley,xkan kak nik xley???mesti boley punya...hehehe..al da bez..

halawatul iman said...

teringt pula bait 303 kita dulu..
panas2 lauk ok jer...
insyaAllah.

yang utamanya, nak bgn sahur..
bg tenaga pada badan..
bersederhana pun xper nik...
yg penting suami blh terima =)

Mz Nik Zakiah said...

tq sume hehe, cah tu la teringat 303 sape doh yg paling susoh nk bgn?? ore la tu hehe