Tuesday, August 17, 2010

nuffnang : i heart u

Salam to all..

Berakit Rakit kehulu Berenang Renang ke tepian...Bersakit sakit dahulu bersenang senang kemudian. Hehe simpulan bahasa yang amatla sesuai utk aku.. im not a great blogger yet  not a  sifu im just an ordinary blogger but i have a great dream . Adakah itu satu set induction yang baik a.k.a perenggan pertama yang baik untuk membuatkan viewers untuk terus baca?? i think so..sbb tu korang masih lagi sedang membaca ayat ni kan ehehe.



Alhamdulillah ade sikit2 rezeki dr nuffnang sejak dr 2 minggu daftar nuff,sebenarnya blog ni dah berusia tahunan tp oleh kerana kes kehilangan belog kesayangan ini ianya telah bersawang dn saya rasa amatla rugi..n u know what ianya hanya aktif sejak sebulan yang lepas. Jumlah yang aku ni sikit je kalo nk dikira tp ok ah tu sape yg nak bg duit free2 kat kita weh??ce cakap ?? korang nk bg aku ke??hehe of cos la kan sbb korang klik akunye nuffy la sbb tu ade gak earning u aku..Thanks to korang semua yang terus menklik n hopefully lepas2 ni pn klik lagi ek..n bleh maintain.To nuffnang tq jugak coz menghargai ..sudi tempek ads kat blog buruk ni huhu disamping aku bg info kat veiwers,share experince n also peringatan u diri aku jgk..U Win I Win ehhe ^_^..I heart u Nuffnang..give me more....coz :

"I Have a Dream"








nikin love herself ^_^

1 comment:

sop said...

setiap impian akan tercapai dengan usaha..
angan-angan tinggal kenangan jika hanya berangan :)

good luck and keep it up