Monday, June 13, 2011

alhamdulillah..

Salam to all

Alhamdulillah setelah sekiah lama blog ini tidak dihapdetkan akhirnya mlm ni terapdate jugak gamoknye.. . Last two weeks adalah holiday bg aku untuk segala2nya,seminggu balik kampung kt kelantan,seminngu balik kampung hubby kt kuantan,baru rase puas hati duk kampung.

N now kehidupan kembali seperti biasa,no more long holidays now time to work, org da bayor ko gaji la ingat nk rilek je ke,gaji pon da abeh dah keje xbt lg u bulan ni neh adeh laa...

Keje lepas cuti mid year ni memang melambak2,tp xyh la ko nk merungut banyak keje, sebab org lain pon byk keje jgk,xkisah la keje ape pn ko buat cabarannya tetap ada,so stop complainin. Lebih bayak ko mengomel mengkomplen keje ko banyak, lebih sikit keje ko yg akan siap itulah hypothesis seorang guru bio heheh.. ingt tu yerp, pesanan u diriku dan sesiapa yg terasa bahang2 cilinya heheheh

Hapdet pasal baby xde ke?? of kos ade, now im 28 weeks preggy,means 7 month and baby pon dh actively kicking moomy's tummy..indah sgt feel tu....syukur padamu Ya Allah kerana menganugerahkan nikmat yg tidak terhingga ini..i luv u baby..i luv u papa baby hihihi ...semoga semuanya selamat..korang2 sume doakan kesejahteraan saya,baby dan suami yer..

Now, im searching ideas for decorating science and math society board, huhu im not creative person laa... help me pleasee..


nikin love herself ^_^

2 comments:

aku_azreen said...

alhamdulillah...bila baby dah lahir jgn lupa update gambar ek..
*cekgu bio ek?

dyanie said...

wooooo tahniah...
jg kshtn ok