Thursday, August 26, 2010

Tengah carik resepi biskut raye

Salam to all

Haip2 saya ngah carik resipi2 biskut raya yang sedap dan bahan dia xsusah nak carik.. kalo yang susah tu alamatnye tahun2 depan la aku buat erk..ape da....he~~~. Tolong bagi cadangan biskut ataupun belog2 resipi biskut raya ek kalau ada antara anda2 yang tahu.. kata sharing is caring kan..hehe..saya tengah didalam mood hunting resipi biskut raye ni ^_^


nikin love herself ^_^

7 comments:

n4dh!3r4 said...

nik! tengok kat sini
http://www.myresipi.com/tags/cookies
banyak resipi simple n sedap! :D

saya_arief said...

hooho..
ntah la..
xreti sangat bab wat2 kuih ni.
kalo bab makan, expert..
;D

Mz Nik Zakiah said...

nadi thankszzzz
arief xpe t kalo sy bt sy bg awk mahu??

ejum said...

beli jek..kan senang.hahaha

Mz Nik Zakiah said...

ejum kaye xpe arrrr

lyndadyana said...

jgn lupe pos sket ek.. hhee

sucimurni said...

http://sucimurni.blogspot.com/2010/08/biskut-quaker-oat-cornflakes-biskut.html

kak nik g kat blog niza...senang je buat..n bhn2 die pun sng nak cari