Sunday, May 16, 2010

22 days to go??

salam..

huh tetibe rase cuak alamak 22 hari lagi aku nk kawen, dah siap ke preparation kawen aku ni?? huhu..pk jap..erm..almost 60% kot boleh la rsanya.

Hari tu da g ayer hitam johor beli all the bunga telor and pelatik par harga very affordable and siap boleh nego lagi, g ngan my sister mira n frens , azie,mashi n nabil huhu bagus gak bwk dak2 ni pandai nego2 huhu. A big thanks to mira,azi,nabil n mashi.

Then destinasi lepas tu g ikea u carik plate idaman tu wane solid white ade tp xaffordable so amik la yg purple invi ok r aku sukee g ikea ngan mazida my classmate huhu a BIG thanks to ida
.

Then lepas tu lak g nilai 3 huhu ngan wan rohaiyusma, as dia pn nk tunang kami byk share idea n dia byk membatu aku bg idea aBIG thanks to WanRoy, then semalam g jalan TAR ngan yg sister kak iti also Mazida once again , huhu carik tudung then bubuh2 batu batuan yg indah hahaks (dimata aku r) a BIGthanks to kak ti n ida.

so skg sume brg2 tu banyak gile n tengah berusaha nk wat balik kg neh huhu, carany wat balik barang2 kawen je dulu buku2 n benda2 yg xpenting sgt tu tggl dulu umah k.ti or k.mini.

cuaknye, nk balik cepat2 nk uruskan hal2 kawen dgn seriusnye. n da nak stat buat decoration u hantaran.


4 comments:

ElyaElmo said...

ooowh mahu kawen jugaaa kaa??heeeee..salam perkenalan :)

halawatul iman said...

moga Allah pemudahkan segala urusan...

mintalah pada nya,moga Dia bantu..

Mz Nik Zakiah said...

elyaelmo

a'ha da selamat da pon hihi

salam perkenalan :)

Mz Nik Zakiah said...

ecah

insyaAllah...

doakan ore ek cah