Monday, July 11, 2011

Xlarat a.k.a xcekak

Salam to all

 Hari ini hari senin, tp energy aku da macam hari khamis, daripada sratos da tinggal 40 da..camane nk teruskan 2 hari lagi ni mampukah mampukah... Rasa nk demam. selsema, pening, sakit urat2, sakit blakang sume ade komplete set, adakah disebabkan aku da berenti minum susu?? emm maybe one of the reason kot. Tp aku berhenti tu sebab xnak baby besar sgt inside ni. Tp aku minum gak susu dutch lady, adeh janji susu untuk kalsium nk beli HL xde la  pulak lat desa aman ni nk bt cane naseb2. Itu ajer mau diupdate,td jmpe misi lagi n esok checkup ngan Dr Shakir lak,the last appoinment with dr. Now im 32 weeks 5 Days pregnant.
32 weeks pregnancy

Last saturday,i went to Klinik Faezah for the third scan. Alhamdulillah Dr kate sume ok,uri atas,kepala baby dlm keadaan kebawah, air ketuban cukup,insyaAllah hopefully everything is fine. And the most is scan kali ni aku lebih puas hati daripada check dekat Chang n Koh Kulim hari tu, da la mahal ( specialist la katakan) tp service xpuas hati,scan sekejap je pas tu xde nk expalin pape pn. So muktamat i banned Chang n Koh Kulim.

Ya Tuhan berikan aku kekuatan mengharungi hari2 mendatang ini..ameen..





nikin love herself ^_^

2 comments:

Mrs. Farhan said...

Akak, jaga diri molek. Jaga kesihatan deh. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

☻UsaGi NaNa☻ said...

jaga diri baik2!